Ce înseamnă când visezi apă – interpretarea viselor cu apă

Ce înseamnă când visezi apă – interpretarea viselor cu apă
Ce înseamnă când visezi apă – interpretarea viselor cu apă

Pentru a intelege totul despre "Ce înseamnă când visezi apă – interpretarea viselor cu apă" trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare.

Fiecare om sau lucru este unic in felul sau si nimeni nu poate lua o insemnatate universala drept una garantata la nivel personal, aceste explicatii sunt mai mult indrumari pentru viata personala, bazate pe trairile subconstientului dumneavoastra si pe puterile inexplicabile are universului, care desi inexplicabile, pot fi adesea citite si interpretate cu acuratete.

In continuare va prezentam explicatiile :

Ce înseamnă când visezi apă  ? Apa este simbolul subconstientului, apa ne da viata si ne mentine in viata, curatandu-ne de murdarie. Daca apa curge normal, visul are semnificatii pozitive. In cazul in care se revarsa si inunda imprejurimile, ea prevesteste un pericol, despre care putem afla mai multe detalii din celelalte simboluri. Apa limpede simbolizeaza fericirea, iar cea tulbure, o intorsatura nefericita din viata (vezi, de asemenea inundatie, si alte simboluri legate de apa).

 • Când visezi apă limpede – Esti invidiat de dusmani, dar afacerile iti vor merge din plin.
 • Interpretarea visului – Apă limpede din lac – Buna amicie cu un om tanar.
 • Ce înseamnă dacă visezi Apă tulbure – Te asteapta boala, suparare sau necazuri.
 • Dacă visezi că apa este fierbinte – semn rau, de asemenea, prevestind galcevi cu cei din jur, alte suparari in viata de zi cu zi.
 • Dacă visezi că apa este limpede curată, stă pe loc sau este curgătoare – vei avea ganduri bune si putere de munca.
 • Când visezi apă adâncă, întunecoasă – pericole nebanuite se anunta.
 • Dacă visezi apă fierbinte – vei avea parte de amareala.
 • Atunci când visezi apă rece – o să ai parte de prieteni drepti in viitorul apropiat.
 • Ce semnifică visul cu apă tulbure – reprezinta situatiile negative sau de incertitudine cu care trebuie sa fiti foarte atent tot timpul si sa le ingrijiti. De asemenea, poate reflecta o metoda de initiere , care a fost compromisa sau distrusa.
 • Ce poate însemna dacă visezi apă mare – Apa marepoate avea mai multe sensuri, depinde care este cea pe care o visati.
 • Dacă ai visat apă adâncă – sugereaza ca se anunta pericole nebanuite.

Visul la o apă întinsă se imparte in două categorii:

1. oceanul – indica o stare spirituala de liniste, de renoire. Sunteti foarte pozitivi in gandire si va simtiti liberi, nu va limiteaza nimic. Daca navigati pe ocean inseamna ca aveti o stare de independenta, de libertate. Daca oceanul este dur, trebuie sa va infruntati suisurile si coborasurile din viata.

2.  lacul – semnifica o stare emotionala de restrictie, nu va puteti exprima sentimentele liberi. Totodata lacul aduce o pace interioara, securiate.

 • Ce reprezintă apa înghețată în vis – Apa inghetata in vise ne duce cu gandul la raceala, indiferenta. Totusi, gheata ar putea sugera o stare de instabilitate, de nesiguranta, de teama, ceea ce ar putea insemna anumite probleme in viata emotionala: neincredere, distantare sau lipsa de afectivitate. Ati putea incerca sa va consolidati putin relatia cu partenerul de viata, sa va rezolvati problemele.

Ce semnifică apa curgătoare în vise :

apa curgatoare

 1. Atunci când visezi un râu –  succes pe plan social daca sunteti atent la actiunile dumneavoastra.
 2. Ce simbolizează pârâul în vis – de obicei sugereaza bogatie, onoare, o mostenire, noroc, dar daca este adanc inseamna oboseala, motiv de griji.
 3. Ce sugerează apa care curge repede în vis – daca apa curge repede inseamna ca va invidiaza dusmanii, dar afacerile merg din plin
 • Tălmăcirea visului cu apă tulbure sau neagră – Apa neagra, intunecoasa in vis anunta pericole nebanuite. Trebuie sa aveti mare grija si sa va calculati pasii cu mare atentie
 • Interpretarea visului cu apă agitată, tulbure – descrie o perioada de mari emotii negative. Veti avea parte de senzatii neplacute, anxietate, teama, impulsivitate, ura, nesinceritate.
 • Dacă visați o apă agitată de o furtună inseamna ca veti avea parte de suferinte, de necazuri.
 • Visul in care beți apă minerală inseamna ca aveti o baza stabila de sanse in viata. Aceasta baza va satisface pofta de a savura lucrurile fine si inaccesibile celorlalti.
 • A bea apă sfințită în vise – interpretare – inseamna nevoia de purificare si reintinerire spirituala. Sunteti in cautare de liniste si pace.
 • Apa de ploaie in vise inseamna bunastare si recolte imbelsugate.
 • Dacă visați că apa de ploaie este murdară și închisă la culoare atunci inseamna ca se anunta vremuri tulburi, poate chiar un necaz.
 • Visul in care apa de ploaie este curată și curge in șuvoaie mai mult ca sigur veti avea parte de un castig financiar intr-un timp foarte scurt.
 • Ce simbolizează apa sărată în vise  – ea simbolizeaza lacrimile. Visul s-ar putea sa indice o izbucnire emotionala sau o suferinta.
 • Dacă visați că gustați apă sărată inseamna ca veti avea o durere apasatoare la inima, cel mai probabil veti suferi din dragoste.

Apa caldă :

Ce înseamnă Apa caldă

In toate traditile din lume, visul in care beti apa calda este considerat un semn rau. Acesta prevesteste o perioada mai dificila prin care treceti, veti suferi de o boala, veti intra in necazuri sau veti aduce numai dezamagiri.

In traditia islamica:

 • Daca visati sa faceti dus cu apa calda inseamna ca nivelul de stres va fi scazut
 • Visul in care treceti prin apa calda semnifica faptul ca va veti face griji pentru familia dumneavoastra
 • Daca visati ca cineva se spala pe fata cu apa calda inseamna ca cei din jur vor fi suparati pe acea persoana, depinzand si de temperatura apei

In traditia rusa, visul in care simtiti apa calda denota ca veti avea parte de placeri neasteptate pe viitor.

 • Ce inseamnă apa fiarta in vise – sugereaza o conexiune spirituala puternica cu sinele interior, ceea ce presupune ca veti dezvolta o pasiune pentru un hobby in viitorul apropiat.
 • Dacă visezi o râpă semnifica nevoia ta de a fi la adapost si protejat. Esti in contemplare profunda cu privire la propriile emotii.

Concluzie :

Apa văzută în vis este de obicei, un vis bun, ea prevestind ceea ce este mai important pentru o femeie: naştere, copii, posibilitatea de a deveni mamă. Apa curgătoare înseamnă că toate îţi vor merge bine, că în viaţa ta va fi rodnicie, fertilitate.

Totodată, apa curgătoare înseamnă că toate îţi vor merge bine, că în viaţa ta va fi rodnicie, fertilitate. Totodată, apa curgătoare poate prevesti o căsătorie. De exemplu, dacă o tânără fată va visa o apă curgătore, e posibil ca în viitorul apropiat să fie cerută în căsătorieşi chiar să se mărite. Evenimentele vor fi într-adevăr plăcute dacă râul este limpede, curat, cu maluri curate şi înverzite.

Apă curată de vei visa că bei, viaţă lungă şi îndestulată prevesteşte. Se zice că apa curată văzută în vis prevesteşte noroc în viaţă şi vindecare de o boală. Apa murdară, apa tulbure şi nîăvalnică vesteşte evenimente care nu-ţi vor aduce nimic bun. Apa murdară înseamnă că fata sau femeia care visază aşa ceva este obosită, că are nevoie de odihnă. Băutul de apă murdară, în vis, prevesteşte boală.

Apă murdară curgând prin casa celei care visează aşa ceva înseamnăneplăceri din partea duşmanilor. Dacă vei visa că opreşti această apă murdară, înseamnă că vei reuşi să scapi de duşmanii care te ameninţă. Apă tulbure în vis înseamnă că vei reuşi să scpi de duşmanii care te ameninţă.Apă tulbure în vis înseamnă că vei vrea, vei dori ceva şi ţi se va interzice ceea ce doreşti Apa de culoare galbenă, apa mâloasă prevesteşte boală.


Echipa semnificatie.ro este foarte recunoscatoare pentru faptul ca ai ajuns sa citesti pana aici. Speram ca am explicat totul cat mai detaliat posibil. Si nu uitati, sunteti liberi, ba chiar incurajati de catre noi sa va exprimati opinia despre articolul citit "Ce înseamnă când visezi apă – interpretarea viselor cu apă" in sectiunea de comentarii.
Doar la noi pe site poti gasi toate explicatiile necesare cu si despre Ce înseamnă când visezi apă – interpretarea viselor cu apă.

Mai jos ai comentariile pentru Ce înseamnă când visezi apă – interpretarea viselor cu apă.


Totusi nu uitati ca fiecare om este unic in propriul sau mod si chiar si lucrurile care au fost predestinate de catre soarta pot fi influentate si modelate de catre factorii externi, cum ar fi familia, prietenii, locul de munca, unde iti petreci timpul liber sau chiar ce mananci, deci articolul Ce înseamnă când visezi apă – interpretarea viselor cu apă nu e ceva care este garantat cu exactitate.
În cazul în care ați avut un vis pe care nu l-am luat în considerare la postarea "Ce înseamnă când visezi apă – interpretarea viselor cu apă", vă rugăm să ne descrieți mai jos acel vis într-un mod cât mai detaliat, astfel noi o să adăugăm explicația pentru visul dumneavoastră în "Ce înseamnă când visezi apă – interpretarea viselor cu apă".

One Reply to “Ce înseamnă când visezi apă – interpretarea viselor cu apă”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *