Ce inseamna cand visezi sange, interpretarea visului cu sange

Ce inseamna cand visezi sange, interpretarea visului cu sange
Ce inseamna cand visezi sange, interpretarea visului cu sange

Pentru a intelege totul despre "Ce inseamna cand visezi sange, interpretarea visului cu sange" trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare.

Fiecare om sau lucru este unic in felul sau si nimeni nu poate lua o insemnatate universala drept una garantata la nivel personal, aceste explicatii sunt mai mult indrumari pentru viata personala, bazate pe trairile subconstientului dumneavoastra si pe puterile inexplicabile are universului, care desi inexplicabile, pot fi adesea citite si interpretate cu acuratete.

In continuare va prezentam explicatiile :

Tradiţia onirică populară priveşte visele cu sânge ca pe un semn rău, sau ca pe un simbol care prevesteşte dezamăgiri profunde, tristeţe şi întâmplări nefericite. De vei visa sânge în orice context înseamnă că nu eşti mulţumit de ce se întâmplă în viaţa ta şi de cum merg lucurile pentru tine. De asemenea, sângele în oniromanţie este văzut ca fiind ceva de nepreţuit al posesorului, sau un simbol al unui rău necesar, care trebuie pierdut pentru a fi recâştigat sau al iluziilor înşelate, al aşteptărilor care întârzie să apară. Pe plan personal, simbolul sângelui în vis arată dezamăgiri în dragoste sau discuţii aprinse între parteneri, precum şi posibilitatea de a-ţi fi înşelate sentimentele sau de a-ţi fi furat ceva de preţ.

Daca visezi ca ai sange pe maini

Daca visezi ca ai sange pe maini este un semn ca ghinionul este in drum spre tine (in special in planul afacerilor).

Daca visezi Sange care curge dintr-o rana

Daca visezi Sange care curge dintr-o rana este semn ca vei suferi o boala sau o pierdere in domeniul afacerilor.

Daca visezi haine patate de sange

Daca visezi haine patate de sange inseamna ca niste prieteni falsi vor sa te tina departe de succes.

Daca visezi ca sangerezi

A visa ca sangerezi inseamna ca suferiti de epuizare sau ca va simtiti stors de emotii. De asemenea, visul mai denota confruntari mai aprinse intre dumneavoastra si prieteni. Unele dintre actiunile din trecut va bantuie. Alternativ, aceste vise mai sugereaza ca trebuie sa luati lucrurile mai usor, mai incet.Daca visezi sange cand esti insarcinata

Pentru femeile insarcinate, sangerarea in vise simbolizeaza vitalitatea pe care o poarta

Daca visezi ca altii sangereaza

Daca visati ca altii sangereaza semnifica un strigat emotional dupa ajutor

Daca visezi pete de sange pe camasa

A visa pete de sange pe camasa inseamna ca cineva va minte, desi nu va recunoaste acest lucru.

Daca visezi ca imbracamintea ta e patata de sange

Articolele de imbracaminte patate cu sange din vis indica dusmani care incearca sa va distruga cariera de succes care vi se arata.

Daca visezi ca ai pete de sange pe corp

Visul in care aveti pete de sange pe corp inseamna ca veti avea parte de bogatii. Cantitatea acestora este proportionala cu petele de sange de pe corp.

Daca visezi o pata de sange

Visul in care vedeti o pata de sange inseamna ca cineva va minte, dar nu recunoaste.

Daca visezi pete de sange pe haine

Daca visati pete de sange pe haine inseamna ca veti primi ilegal o suma de bani sau ca vei comite un pacat. Visul ar mai putea insemna ca aveti inamici care incearca sa va distruga o cariera ce vi se deschide in fata. Ar trebui sa va feriti de prietenii ciudate.

Dacă urmele de sânge sunt uscate – faptele au fost desăvârşite în trecut şi nu mai au un efect atât de negativ asupra ta însă nici nu ai cum să le uiţi şi nimeni din anturajul tău nu va uita ce ai făcut, deşi te-au iertat într-o măsură sau alta.

Dacă urmele de sânge sunt recente şi încă umede – efectul faptelor tale se vede încă, iar situaţia cu care te confrunţi acum este decisivă pentru reputaţia ta în anturajul din care faci parte.

Dacă sângele curge prin haine – este un semn major că reputaţia ta are de suferit şi că oricât ai încerca să îţi ascunzi defectele, nu reuşeşti să îţi controlezi foarte bine adevăratul temperament.

Atunci când petele de sânge de pe haine pe care le visezi se află pe hainele celorlalţi, interpretarea merge în sens invers, ceea ce înseamnă că cei care le poartă nu îşi pot ascunde foarte  bine adevărata faţă. De asemenea, pentru tine este veste de afaceri prospere şi profitabile, uneori chiar cu preţul prieteniilor tale. Este foarte posibil ca afacerile tale care dau roade să fie clădite chiar pe urma greşelilor acelora care au hainele pătate de sânge.

Daca visezi o pata de sange pe saltea

Dictionarul lui Zhougong relateaza ca a visa o pata de sange pe saltea sugereaza ca ceva rau i se va intampla partenerului dumneavoastra de viata.

Daca visezi sange pe maini

Sângele pe mâini de regulă indică faptul că este posibil să fii amestecat în anumite afaceri murdare sau faptul că eşti dispus să îţi mânjeşti mâinile cu treburi necurate. De asemenea sângele care curge pe mâini îţi poate prevesti un rău care vine spre tine şi căruia eşti nevoit să îi faci faţă. În tradiţia onirică populară sângele care îţi acaparează mâinile asemeni unei tufe care creşte de la rădăcină, reprezintă semnul clar al unor spirite rele care încearcă să îţi întunece gândirea şi să pună stăpânire pe simţirile tale. Mai modern spus, arată faptul că este posibil să te însoteşti cu persoane  care au o atitudine negativă şi care vor să te convingă şi pe tine să te comporţi asemeni lor.

Care sunt cele mai comune situaţii în care visăm sânge?

 • Curgere de sânge în râu – există şanse mari de a face avere
 • Vărsare de sânge din propriul organism – prevesteşte boală sigură
 • Vărsare de sânge dintr-o rană – se anunţă daune materiale ce pot fi recuperate
 • Vărsare de sânge de animal – semn că prea multe sarcini ai preluat asupra ta şi acum te împovărează peste măsură totul
 • Vărsare de sânge de cuţit – semn de pericole şi accidente
 • Curgerea sângelui din nas – este posibil să descoperi nişte veşti noi sau secrete ce au fost bine ascunse
 • Sânge pe mâini – evenimente nefericite ce se abat asupra ta sau situaţii încurcate cărora cu greu le faci faţă
 • Mânjire cu sânge – semn de proces sau de chemare în instant
 • Masă mânjită cu sânge – supărare mare în familie
 • Vârsare de sânge pe asflat – hoţie la drumul mare
 • Revoluţie cu vărsare de sânge – indică un temperament prea mânios din partea şi faptul că eşti foarte revoltat de ce se întâmplă în jurul tău
 • Dacă vezi roşu în faţa ochilor ca o perdea de sânge – semn de câştigare a unor venituri materiale substanţiale, de care nu vei dispune însă, fără certuri şi violenţă
 • Dacă visezi că scuipi sânge – semn de boală interioară
 • Sânge uscat – indică probleme la locul de muncă
 • O vată îmbibată cu sânge – anunţă veşti importante la serviciu
 • Dacă îi vezi pe alţii sângerând – ai parte de succes şi veşti bune

Ce înseamnă când visezi vărsare de sânge?

De obicei abundenţa sângelui care curge prevesteşte daune în anumite sectoare ale vieţii precum planul personal, acolo unde anunţă moarte sau o boală greu de vindecat a celui care visează, sau a unei rude apropiate. În planul financiar indică daune colosale, pierderi de bani care ţi se scurg printre degete şi nu ai cum să îi mai recuperezi, decât cu nişte eforturi substanţiale. Dacă cel care visează pierde sânge dintr-o rană sau pur si şimplu îi iese prin piele, este semn clar de o boală care urmează să apară în organism şi care nu are neapărat legătură cu sângele. Curgerea lui este semn că boala respectivă îşi căută curs în afara organismului şi că nu trebuie să fie oprită din drumul ei. Vestea nefericită este că o astfel de vărsare de sânge,de multe ori se sfârşeşte prin moarte.

De regulă, nuanţa de roşu pe care o vedem în vis în privinţa sângelui este foarte importantă, deoarece sângele închegat reprezintă faptul că situaţia de răstrişte în care ne aflăm este posibil să aibă o cale grea de ieşire şi să ne simţim blocaţi în acele sentimente grele şi apăsătoare. O nuanţă de roşu închisă, precum vişiniul indică un rău aproape monstruos care ne urmăreşte şi ne arată faptul că în situaţia în care ne aflăm sunt amestecate nişte spirite extrem de rele şi cu greu le vom face faţă.

O nuanţă de roşu aprins  ne avertizează că vor exista spirite încinse în jurul nostru într-o anumită perioadă şi că este posibil să ne pierdem foarte uşor cu firea dacă dăm curs avalanşei de sentimente care ne urmăreşte.

In traditia italiana si anglo-saxona a talmacirii viselor, a visa sange de om este semn de succes, desi visul inspaimanta adesea. Nici orientalii nu explica altfel acet vis, sangele vestind ceva de valoare in viata reala, in plan material ( banii) sau poate in plan sentimental.Fata sau femeia care va visa haine murdare de sange, necazuri va avea, cei din jur ii vor crea dificultati. Daca cineva se va visa sangerand, in viata de zi cu zi va avea un necaz: se va imbolnavi. Sangerarea poate fi si semn de nefericire in dragoste, chiar si de cearta. In general, traditia romaneasca a talmacirii viselor sustine ca visele in care apare sangele nu sunt bune si prevestesc probleme sufletesti si dificultati in a te intelege cu cei din jur.

Pradare, vindecare. Sange a curge, a sangera inseamna dauna in ceva. Sange a varsa, prevesteste o moarte apropiata. Sange din nas, noutate. Sangerare, lasare de sange inseamna boala.


Echipa semnificatie.ro este foarte recunoscatoare pentru faptul ca ai ajuns sa citesti pana aici. Speram ca am explicat totul cat mai detaliat posibil. Si nu uitati, sunteti liberi, ba chiar incurajati de catre noi sa va exprimati opinia despre articolul citit "Ce inseamna cand visezi sange, interpretarea visului cu sange" in sectiunea de comentarii.
Doar la noi pe site poti gasi toate explicatiile necesare cu si despre Ce inseamna cand visezi sange, interpretarea visului cu sange.

Mai jos ai comentariile pentru Ce inseamna cand visezi sange, interpretarea visului cu sange.


Totusi nu uitati ca fiecare om este unic in propriul sau mod si chiar si lucrurile care au fost predestinate de catre soarta pot fi influentate si modelate de catre factorii externi, cum ar fi familia, prietenii, locul de munca, unde iti petreci timpul liber sau chiar ce mananci, deci articolul Ce inseamna cand visezi sange, interpretarea visului cu sange nu e ceva care este garantat cu exactitate.
În cazul în care ați avut un vis pe care nu l-am luat în considerare la postarea "Ce inseamna cand visezi sange, interpretarea visului cu sange", vă rugăm să ne descrieți mai jos acel vis într-un mod cât mai detaliat, astfel noi o să adăugăm explicația pentru visul dumneavoastră în "Ce inseamna cand visezi sange, interpretarea visului cu sange".

2 Replies to “Ce inseamna cand visezi sange, interpretarea visului cu sange”

 1. Am visat șerpi mici și suvoaie nici de sânge care curgeau dinspre pat spre sifonier. Se imbiba covorul de sânge. Apoi totul s a oprit. Eram cu mama mea , decedata de curând, în fosta ei casa. A trebuit să strângem lucrurile si ziceam….Trebuie să plecăm! Unde sa mai stam aici?luam lucrurile ei din sifonier, le puneam in sacoșa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *