Interpretare vis pisică – Ce înseamnă când visezi pisici

Interpretare vis pisică – Ce înseamnă când visezi pisici
Interpretare vis pisică – Ce înseamnă când visezi pisici

Pentru a intelege totul despre "Interpretare vis pisică – Ce înseamnă când visezi pisici" trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare.

Fiecare om sau lucru este unic in felul sau si nimeni nu poate lua o insemnatate universala drept una garantata la nivel personal, aceste explicatii sunt mai mult indrumari pentru viata personala, bazate pe trairile subconstientului dumneavoastra si pe puterile inexplicabile are universului, care desi inexplicabile, pot fi adesea citite si interpretate cu acuratete.

In continuare va prezentam explicatiile :

Interpretare vis pisică  – Ce înseamnă când visezi pisici? De cele mai multe ori, cred experții, subconștientul încearcă să îți transmită un mesaj. Pisicile sunt asociate cu abilitatea ta de a vedea ceva ce este ascuns, asta pentru că felinele pot vedea noapte. Dacă visezi că un copil ține în brațe o pisică, specialiștii în vise cred că urmează să se întâmple ceva important pentru tine în viitor.

Interpretare vise care implică pisica :

Pisica vis

 • Dacă visezi că adopți o pisică, urmează să împărtășești cuiva ideile și gândurile tale.
 • Dacă visezi o pisica care miaună  este semn că prietenii te vorbesc pe la spate.
 • Dacă visezi pisică care se scarpină sau te musca, vei descoperii ca unii dintre prietenii tăi nu sunt de încredere.
 • Dacă visezi pisica cuminte sau dacă doarme, vei avea noroc in raporturile cu persoanele de sex opus.
 • Atunci când visezi o pisică miorlăind – înseamnă că vei avea neplăceri în relațiile cu cei din jur.
 • Interpretare vis pisică jucăușă – te vei confrunta cu oameni fățarnici, cu vicii morale
 • Dicționar de vise – când visezi mai multe pisici – acesta este un vis rău, însemnând probleme în familie.
 • Ce înseamnă dacă visezi o pisică neagră – reprezintă o iluzie dezechilibrată, ceva care este excesiv, imposibil sau înfricoșător. Aceasta uneori indica faptul că vă confruntați cu temeri in folosirea abilităților psihice și intuitive. Dacă crezi că o pisică neagră aduce ghinion, atunci a visa una înseamnă prezența a ceva neplăcut in viața dumneavoastră.
 • Ce înseamnă dacă visezi pisică albă –  reprezintă o iluzie echilibrată. Acest lucru înseamnă că aveți o credință falsă sau o fantezie negativă pentru care sunteți responsabil/ă.
 • Dacă visezi o pisică de culoare verde închis – reprezintă o iluzie de egoism. Acesta reflectă convingerile egoiste , care nu sunt adevărate.
 • Dacă visezi o pisică albastră – reprezintă o iluzie pozitivă. Tu crezi in ceva ce nu este adevarat, dar ai intenții bune. Convingeri false , care încurajează oamenii și îi menține într-o stare de spirit morală și pozitivă.

În vis, pisicile sunt simbolul fanteziei

 • Ce înseamnă dacă visezi o pisică moartă – acest lucru semnifică un inamic din viața reală care va dispărea din viata dumneavoastră sau cel putin nu vă va mai afecta. De auziți în vis că o pisică este ucisă vi se indică lipsa de autonomie într-un anumit aspect al vieții dumneavoastră. Într-o interpretare alternativă, poate înseamna ca (femeie fiind) refuzați sa va recunoașteți puterea feminității.
 • Visul in care vedeți o pisică care in viața reală a murit indică faptul că trebuie să vă conștientizați sentimentele interioare și interesele. Este timpul să vă eliberați emoțiile.
 • Dacă visați că o pisică neagră vă mușcă, vă atacă sau vă zgârie atunci înseamnă că trebuie sa conștientizați ceea ce încearcă să vă spună intuiția dumneavoastră.
 • Ce înseamnă pisica roșie in vise – sugerează că aveți o mare dragoste.
 • A visa că ai ochi de pisica înseamnă că sunteți capabil să vă găsiți drumul prin întuneric și să treceți de o problema îngrijorătoare. Sunteți capabil să vedeți partea bună a unei situații negative. Alternativ, visul sugerează că sunteți viclean.
 • Când visezi pui de pisică – Chiar dacă nu iubești pisicile, nu poți nega că pisicuțele sunt adorabile. Dacă le visezi, ele pot fi un simbol al purității și al inocenței. De asemenea, pisicuțele pot scoate la iveală nevoia ta de dezvoltare, de independență și pot fi un semn că ești liberă să exploreze lumea așa cum îți dorești.
 • Ce înseamnă o pisică care naște – e posibil să însemne că îţi e frică să nu fii trasă în jos şi dorinţa ta este să fii liberă şi să nu permiţi nimănui să te ţină în loc.
 • Ce înseamnă când visezi pisica că prinde șoareci –  ar putea însemna că se întâmplă atât de multe lucruri în viaţa ta, încât ai tendinţa de a pierde din vedere ce este mai important.
 • Părul de pisica in vise sugerează faptul că veți înapoia bunuri pierdute.

ce inseamna cand visezi pisica

Concluzie :

Simbol al femeii, șireteniei, voluptății, al făpturii umane în general. Ea reprezintă nestatornicia în dragoste, trădarea, adulterul, totul depinde de modul nostru de viata.

Pisicile sunt un simbol comun în visele noastre şi reprezintă dorinţa de obţine independenţa asupra propriei vieţi. Interpretările viselor cu pisici arată faptul că acese feline sunt o reprezentare a feminităţii existente în fiecare persoană.

 


Echipa semnificatie.ro este foarte recunoscatoare pentru faptul ca ai ajuns sa citesti pana aici. Speram ca am explicat totul cat mai detaliat posibil. Si nu uitati, sunteti liberi, ba chiar incurajati de catre noi sa va exprimati opinia despre articolul citit "Interpretare vis pisică – Ce înseamnă când visezi pisici" in sectiunea de comentarii.
Doar la noi pe site poti gasi toate explicatiile necesare cu si despre Interpretare vis pisică – Ce înseamnă când visezi pisici.

Mai jos ai comentariile pentru Interpretare vis pisică – Ce înseamnă când visezi pisici.


Totusi nu uitati ca fiecare om este unic in propriul sau mod si chiar si lucrurile care au fost predestinate de catre soarta pot fi influentate si modelate de catre factorii externi, cum ar fi familia, prietenii, locul de munca, unde iti petreci timpul liber sau chiar ce mananci, deci articolul Interpretare vis pisică – Ce înseamnă când visezi pisici nu e ceva care este garantat cu exactitate.
În cazul în care ați avut un vis pe care nu l-am luat în considerare la postarea "Interpretare vis pisică – Ce înseamnă când visezi pisici", vă rugăm să ne descrieți mai jos acel vis într-un mod cât mai detaliat, astfel noi o să adăugăm explicația pentru visul dumneavoastră în "Interpretare vis pisică – Ce înseamnă când visezi pisici".

3 Replies to “Interpretare vis pisică – Ce înseamnă când visezi pisici”

 1. Am visat ca am dat o bucata de iarba la o parte , iar dedesubt era un cuib cu mulți pisoi mici , blanosi și mama lor

 2. Am visat ca eram la blocul unde am copilărit și din spatele blocului feline mari (pume, jaguari, etc…) veneau sa mă atace, ori pe rând, ori mai multe deodată, pana și cu pui.
  Reușeam sa le alung dar muscata și zgâriată fiind, devenea din ce in ce mai greu. Asta pana m-am trezit.

  Mă puteți ajuta sa interpretez acest vis?

 3. Am visat ca bunica mea care e moarta s.a prefăcut într.o pisicuțe gri. Și se tot juca în casa. Tot atunci se întâmplă ceva ciudat. Totul era intunecat și se tot mișcau lucruri se stingea și se aprindea becul. Farurile mașinii se stingea și se aprindeau. Am vrut sa ies afara și un câine latră la mine. Era negru cu alb …. și tot voiam sa strig tămâie dar nu puteam. Și m.am trezit brusc din somn. Va rog dacă puteți sa îmi ziceți ce poate sa însemne asta. Va implor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *